2013 m. rugsėjo 24 d., antradienis

Kalėdinių atvirukų maratonas


Labas vakarėlis, bendramintės, priklausomos nuo popieriukų, skylamušių, antspaudėlių, juostelių, sagučių, blizgučių, gėlyčių, snaigučių... ir kuriančios popierinius stebuklus :) Šiuo įrašu noriu jums visoms, tiek pradedančioms, kurios dar tik pradeda perkąsti, kuo "karštasis" embosingas skiriasi nuo "šaltojo" tiek pažengusioms, virtuoziškai valdančioms ne tik žirklutes ir peiliukus, bet ir apsišarvojusias visais "Sizzix`ais", "Cuttlebug`ais", "Silhouette`ais" ir kitom protingom mašinikėm, o taip pat tas, kurios išsiskiria neeiline fantazija, kūrybiškumu bei gabumais, ir sugeba beveik iš nieko sukurti iš popieriaus stebuklus šedevrus :), priminti, kad artėja didžiausia metų šventė - Kalėdos. O kad jos kaip visuomet neateitų netikėtai :D, noriu paraginti prisijungti jus prie Kalėdinių atvirukų maratono 2013. Tikiuosi, kad tai stumtelės tas, kurios vis atidėlioja atvirukų gamybą, visgi imtis šio malonaus darbo, na o tas, kurios galbūt jau startavo ir pilnu tempu ruošiasi žiemos šventėms, įsuks į smagų bendraminčių sūkurį.
Maratonas truks 10 savaičių ir per jas pagaminsime po 10 (galbūt kažkas ir daugiau) atvirukų. Užduotis kiekvienam naujam atvirukui pasirodys kas savaitę, antradieniais. Dešimt antradienių - dešimt atvirukų su kiekvienam skirtais skirtingais reikalavimais. Startas, kaip jau tikriausiai pastebėjote iš paveikslėlio, skelbiančio apie maratoną, spalio 1 dieną, t. y. kitą antradienį. Tikriausiai jums kilo klausimas apie prizus? Atsakau: prizas žinoma bus. Tai pats geriausias mano nuomone prizas - 10 sukurtų jūsų rankomis atvirukų, kurie puikuosis ant jūsų darbo stalų jau gruodžio16 dieną, o taip pat susižavėję apdovanotųjų šūksniai ir glėbis pagyrų jūsų sugebėjimams :))). Čia tik pusiau rimtai, o visas smulkmenas apie prizus sužinosite jau spalio 1 dieną, lygiai po savaitės :)


Ir dar. Labai norėčiau paprašyti tas, kurios užsidegė mintimi dalyvauti šiame maratone, kurios nori kartu su manimi kurti kalėdinius atvirukus, o vėliau jais pradžiuginti savo artimuosius, brūkštelti komentarą ir išreikšti savo norą dalyvauti. Taip man bus lengviau orientuotis, kiek ši idėja patiko jums arba nepatiko :)


Atsisveikinu lygiai savaitei. Nesušalkit, nesusirkit ir nepasiduokit jokioms rudeninėms depresijoms :)

22 komentarai:

Laura K. rašė...

Būtinai prisijungsiu, esu šviežiai iškepta atvirukų mylėtoja, bus man kassavaitinė paskata-priminimas nenuleist rankų :)

Olga rašė...

Džiaugiuosi tavo ryžtu ir tikiu, kad sukursi Kalėdoms daug grožių :)

Unknown rašė...

net sirdis suspurdejo viska beskaitant :) butinai butinai jungsiuos i maratona :)

GyWai rašė...

Kaip smagu, kad kažkas judina kūrybinius vandenis... Taip viską teisingai išguldei čia, kad belieka tik pasirašyti. Aš UŽ ;)

Olga rašė...

Vilma, Gywai, be galo džiaugiuosi, kad jungiatės :)

Laura (laujus) rašė...

Vajeeeee, ir man toks kažkos džiaugsmo pliūpsnis per širdį nuvilnijo :) Jungiuosi, būtinai jungiuosi, dėkui tau, Assol, už iniciatyvą. Nors kaipt tik ta savaitė nuo spalio 1 žiauriai žiauri darbais, na bet gal rasiu laiko. Juk svarbiausia noras, ir visada visur ir viską suspėjame. O kartu dar ir nepalyginamai smagiau

Siniata rašė...

Labai įdomu, bet kol kas nežinau, ar spėsiu. Vis tek, pabandyti galima. Gal nors keleta atvirukų sukūrsiu :)

kristugne rašė...

ir noriu,ir bijau,bet bandysiu surizikuoti :)

Agneja rašė...

Tikrai smagu, kad sugalvojai toki saunu zaidima ;) Noriu ir as sudalyvaut, tik nepazadu, kad prisijungsiu kiekviena savaite, bet bent kelis atvirukus tai tikrai suregsiu ;) Jei tik uzduotys nebus labai sudetingos :DD ir jei priimsi reta svecia ;)

Remini rašė...

kokia sauni ideja!
labai stengsiuosi dalyvauti :)

Asta rašė...

tikrai sauni ideja! ir nors siuo metu nieko negaliu planuoti net kelioms dienoms i prieki..., bet kaip Siniata su Agneja rase, vis tiek galima pabandyti, gal tikrai nors kelis pavyks padaryti... ;))

Olga rašė...

Merginos, netveriu džiaugsmu, kad idėja taip šiltai ir teigiamai priimama :D
Laura, žinant tavo spartuma ir pareigingumą, net neabejoju, kad viską spėsi :)
Siniata, juk esi dalyvavusi ne viename panašiame projekte ir žinai, kad atvirukus pateikti galima iki pat projekto pabaigos. Šauniai tvarkeisi kituose konkursuose, tai tikiu, kad atrasi to laiko, o mes pasigėrėsime tavo stilingaisiais atvirukais :)
Kristugne, bijoti tikrai nėra ko, čia niekas nesikandžioja :D. Kursim juk visos savo malonumui. Junkis, bus smagu :)
Agnėja, tavo nerealiųjų atvirukų tai labai labai lauksiu. O užduotys tikrai nebus sudėtingos, su jomis susitvarkys net pradedančios, ką jau kalbėti apie tokią mesitrę kaip tu :) Džiugu tave matyti mūsų kompanijoj :)
Remini, žinoma, dalyvauk :) Pasiskaičiuok, kiek atvirukų reikės į užsienį išsiųsti, o dar kiek padovanoti, ir tu suprasi, kad reikia jungtis prie mūsų :D

...VitDeko... rašė...

Su malonumu jungiuosi :) vis baltai pavydedama stebejau tavo dalyvavima tokiuose avantiuruose, tad labai dziaugiuosi, kad ir cia pas mus kazka tokio grazaus sugalvojai, saunuole del to :) labai super :) ir zinoma laukiu su didziausiu nekantrumu pradzios :)

Audronė rašė...

Dar praeitą savaitę mano darbo kalendoriuje atsirado kassavaitinė užduotis - pagaminti atviruką. Taigi šis žaidimas tik paskatins įvykdyti planus. Jungiuosi!

Neringa rašė...

Labai gera paskata, nes Kalėdoms visada siunčiu savo gamintus atvirukus, todėl jungiuos, o kiek jau pavyks padaryti, tiek...

Ačiū, Assol, už iniciatyvą :)

Eglu rašė...

Super ideja, bandysiu ir as jungtis. Assol tu saunuole!!! Bus man geras spyris i uzpakali:) atviruku beveik niekad nedarau, o dabar susiimsiu:)

KatiushaLav rašė...

Ir as prisijungsiu :) jau irgi mastau kad pats laikas pradeti ruostis Kaledom :)
Superine ideja! :)

mazojira rašė...

ačiū už puikų pasiūlymą :)
jungiuosi :)

Unknown rašė...

jungiuosi ir as..:)smagu bus pasidalinti..:)

Olga rašė...

Merginos, labai smagu, kad mūsų būrys didėja :)

apuokiukas rašė...

Išties nuostabi idėja :) Būtinai jungiuosi ir aš :)

Višniukė rašė...

Na manau pabandyti tikrai reikia, juo labiau, kad toks saunus pasiulimas.