2011 m. birželio 22 d., trečiadienis

Pirmas kirpimas


Pirmo kirpimo metu mano dvimetukė elgėsi puikiai, galėjo būti netgi modeliu - nesisukiojo ir ramiai sėdėjo. O viskas dėka kirpėjos sumanumo. Mažoji buvo pasodinta prie kriauklės, atsuktas vanduo ir visą tą laiką kaip kokia antytė ji turškėsi vandeny, pilstydama jį iš indelio į indelį :) Susidarė toks įspūdis, kad pačio proceso ji net nepastebėjo - taip buvo ją užvaldęs tas žaidimas.

Skrebukui naudojau popierių, pirktą iš Juratatos praeitų metų didžiojo skrebinimo susitikimo metu. Ypač man patinka tas apatinis popierius su ratilais, jis dar ir faktūrą turi. Iš detalių naudojau žirkles - tai pagrindinis metalinis elementas, mažesnes dekoratyvine žirklutes, po didžiosiomis žirklėmis maišelis su pirmąja plaukų sruoga, ant jo apvalus tagiukas, viskas prie pagrido pritvirtinta bradsu. Dar trys žali bradsai apatiniame kairiajame kampe. Ant pagrindinės nuotraukos kampo gromletsas su ančiukais - Irmos dovana :) Kraštelis kirstas su Martha Stewart skylamušiu ir per skylutes apsiūtas siuvinėjimo siūlu, tarp dviejų siūlių - aprašymas. Pagrindinė nuotrauka įrėminta dviem metaliniais kampukais.

Su šiuo skrebuku dalyvauju dviejuose konkursuose - šiame "Подари кусочек счастья" konkurse - reikia panaudoti metalinę detalę kaip svarbų elementą,

pagal schemą čia  štai čia .

5 komentarai:

Irma rašė...

puikiai tau pavyko susidoroti su tokiu margu popieriuku...man sunku su tokiu butu ;)
Dailus skrebukas, sekmes konkurse!

Jurgita rašė...

Pritraukus skrebuką sužavėjo raidžių išdėstymas ir pačios raidės. Čia gal silhouette aparačiuku ?
Nemoku aš taip :(

ader rašė...

Nu tiek daug visokiu detaliu detalyciu, popieriaus margumas, kol viska apziurejau ufff. Fainai, sekmes :)

...VitDeko... rašė...

Fainas mergaitiskas skrebukas :) daug smulkiu deralyciu, o ir popieriuka pasirinkai ne is lengvuju, bet susitvarkei puikiai :) dar man labai patiko zirkluciu panaudojimas, niu sekmes konkursuose :)

Evgenia Petzer rašė...

чудесная работы и ножницы здесь играют и правда роль важного элемента! спасибо за участие в задании блога Подари Кусочек Счастья!