2011 m. birželio 30 d., ketvirtadienis

Žemuogiaujam

Su šiuo skrebuku dalyvauju http://blog.artugolok.ru/2011/06/54.html
konkurse pagal schemą, o atliktas jis pasinaudojus nuostabia The Color Room TCR #64 šios savaitės palete.
Šių metų Joninių šventimo momentai. Susiradom būdą, kaip per šią šventę pabūti gamtoj. Išėjom ieškoti paparčio žiedo, o radom žemuoges :) Na juokauju žinoma, mes ir ėjom su tikslu prisirinkti šių kvapnių uogų, juk su litriniais puodeliais nieks neina paparčio žiedo ieškoti. O sūnui pasakiau, kad tuo pačiu ir šio stebuklingo žiedo pasidairysim. Jeigu ne uodai, tai vienas malonumas rinkti žemuoges, ypač kai jos tokios didžiulės ir puodelis prisipildo per dvidešimt minučių.
Darbas padarytas ant balto Coredinations popieriaus pagrindo, kurį aš visaip kaip išmarginau: tryniau įvairaus rašalo kempinėlėm uždėjusi trafaretą - metalinė Sizix embosinimo plokštelė, paskui dar purškiau dažais. Detalės nertos vąšeliu. Krašteliai kirsti su Martha Stewart dviem skirtingais skylamušiais.

5 komentarai:

Živilė rašė...

O, koks skanus skrebukas! :) Ir koks puikus Joniniu praleidimo budas.
Labai faina, kad suderinai 2 konkursus. Linkiu sekmes abiejuose! ;)

Jurgita rašė...

Ir gražus darbas ir aktuali tema... Kaip tik vakar pridariau panašių nuotraukų :)Didžioji nuotrauka kaip fonas - superinė idėja ... (pasikartoju jau :))

...VitDeko... rašė...

Labai vasariskai skanus skrebukas :) ir tokios spalvos gaivios, vasariskos. labai patiko kaip tu tekstuka sutalpinai tiesiai ant nuotraukytes ;) sekmes konkursuose ;)

Lawrute rašė...

smagus hibridinis skrebukas :)
tikrai talentas - vienam skrebukui pritaikyti keliu konkursu uzduotis - sekmes

Anonimiškas rašė...

очень ярко и сочно получилось! Спасибо за позитив! LO is very nice!