2011 m. sausio 23 d., sekmadienis

Gražiausia gėlelė




Skrebukas konkursui http://irmaperedne.blogspot.com/2011/01/random-inspiration-challenge-16.html, kuriame reikia pateikti savo interpretaciją pagal rūbų madą 'Anthropologie fashion'.

Mano LO gerokai skiriasi nuo pateiktos spalvinės gamos. Bet pateikdama savo versiją nesiekiau atkartoti spalvas. Tikslas buvo raštas, o tiksliau gėlės. Savo darbelyje naudojau vąšeliu nertas detales, kaip užuominą į tekstilę, siūlus. Taigi, daug rankų darbo detalių, pavasariškos spalvos, ir gėlių pieva - štai pagrindiniai jo akcentai. Beje, su tom spalvom... na tiesą sakant dėl jų niekaip neapsisprendžiu, ar man patinka šis skrebukas, ar ne. Jos tokios... ne mano... gal per ryškios, o gal dar manyje žiema gyvena...










5 komentarai:

dalijablog rašė...

WOW! Kaip cia ispudinga! Spalvios man labai geros, o jau ir nerineliai kokie kruopstus! Gerai cia padirbejai!

Irma rašė...

Koks mergytiškas skrebukas...GROŽIS. Mano konkurso interpretacija, t.y. pradinė mintis irgi buvo vartoti visai kitą spalvinę gamą ;) Puiki Tavo interpretacija ir ypač tų gėlių, nertinių atkartojimas. Ir tie mergaitiški 'gromlets'-dekoratyvinės akytės labai čia tinka ;) Matosi kad daug pastangų bei detalių įdėta. Skrebukas išbaigtas ir apgalvotas, tad ir rezultatas fantastiškas!!!

Asta rašė...

labai patiko tavo interpretacija!!! super!

Živilė rašė...

Koks ryškus skrebukas! Tikrai primena pavasarį pačiame žydėjime :) Labai patiko gėlių detalės, tiek nertinės, tiek popierinės, tiek metalinės :)
Tik pavadinimas ir man pasirodė sunkokai įskaitomas.

Meadow of the sky rašė...

Man labai patiko šitas tavo skrebukas, toks šiltas ir mergaitiškas. Įdomi temos interpretacija :)