2011 m. vasario 26 d., šeštadienis

Baltosios naktys Sankt Peterburge / Белые ночи в Санкт-Петербурге












Svajonė aplankyti šį miestą buvo tokia stipri, kad niekas, nei vyras, nei mama nesugebėjo manęs nuo jos atkalbėti. Mama bandė paprotinti, kad besilaukianti moteris negali sau leisti elgtis šitaip neprotingai ir vykti į tokią kelionę rizikuodama savo ir vaikelio sveikata. Tačiau aš maniau priešingai: šis laikas atrodė pats tinkamiausias keliauti, nes juk antras trimestras, be to gerai jaučiausi, tad kodėl gi ne. Ir iš tiesų apturėjau begalę teigiamų emocijų ir estetinį pasigėrėjimą sukeliančių vaizdų.
Darbas darytas konkursui "Простые сложности" http://blog.artugolok.ru/2011/02/blog-post_18.html Mane labai suintrigavo schema - tokia paprasta ir kartu leidžianti pasireikšti vaizduotei. Taip pat naudojausi The Color Room # 46 praeitos savaitės palete. Tik su mano tempais neįsipaišiau į terminą... Kita vertus, net jei ir būčiau įsipaišius, tikriausiai nebūčiau išdrįsus pateikti savojo, ten toks darbų lygis, aš dar iki tokio nepriaugau. O paletėm jų dažnai norisi pasinaudoti, beveik visada labai įdomūs derinukai pateikiami :)

14 komentarų:

Leja rašė...

Uch... geras skrebukas! tie drugeliai man taip ir asocijiuojasi su maloniais ispudziais is keliones, kaip kad aprasyta. Detales, punch-juosteles labai dera, ir labai gaila, kad nespejai i paletes konkursa - labai jau atitinka spalvos!

Tosk rašė...

Puikus LO!!! Puikiai suderintos visos detales:D Sekmes konkurse!

P.S. As irgi niekaip neisipaisau i TCR terminus:D

dalijablog rašė...

nenuvertink saves, su 'JU' lygiu dar ir kaip gali lygintis, super skrebukas, viskas taip dera, dalelytes ivairios, daug ko dar pati prigalvojai, kad ir schema turejai.ps labai dailios gelytes!

Meadow of the sky rašė...

Super, ir spalvos ir schema, taip viska gražiai perteikei. Dideliausios sėkmės konkurse ;)

Unknown rašė...

Nuostabus skrebukas. Labai patiko visos detales, pakistos geles... Ir spalvos sios paletes man tokios gyvibingos atrodo!

P.S. Maciau, kad deda i TCR skrebukus ir prasidejus kitai paletei, ir kitai, ir kitai...

vismaz rašė...

Ech... baltosios naktys... taip ir norisi surikti kad ir aš ten buvau ir aš tai mačiau :D skrebukas nuostabus! Visas toks išbaigtas, derintis... ir tikrai nemanau kad reikia save nuvertint ;) dar tas gėlyčių pakišimas po atverstu kampiuku - kai pribresiu ir aš jį panaudosiu kokiame nors darbelyje ;) esi šaunuolė!

Mrs. Froggy rašė...

очаровательная страничка! нежная и изысканная!

Irma rašė...

Nuostabus skrebukas, ypac man patinka kada uzlenkiama popierius ir po juo kysoja bei slepiasi dar kokios detales.
Viskas labai dera ir skoninga....sekmes konkurse!

Loreta rašė...

gražus skrbukas net, skylamušio ornamentas priderintas prie Sankt Peterburgo styliaus,puiku

Maria rašė...

Очень красивая страничка! И палитра так удачно легла!

Breath rašė...

Замечательная работа! Страничка как-будто продолжает фотографию, очень гармонично! Масса интересных приемов, с удовольствием порассматривала, особенно понравилось как сделана имитация почтового штемпеля при помощи обрезков от дырокола, здорово! Спасибо за участие в задании АртУголка, удачи))

Akattava rašė...

Потрясающе красивая, изящная страничка! Спасибо за участие в задании от Арт Уголка.

lizzaveta rašė...

Great LO!!! Thanks for joining with us at ArtUgolok!))

*ЧеРеПаШкА* rašė...

Очень красиво! Здесь мои самые любимые цвета! Поздравляю с победой!