2011 m. spalio 1 d., šeštadienis

Kaip dukrytė kuprinę rinkosi

Vakar pamačiau vieno savo skrebuko sėkmę konkurse ir dėl to buvau maloniai nustebusi, nes jau net ir spėjau pamiršti, kad dalyvauju :) Patekau į top 5 "Подари кусочек счастья" konkursų bloge. Menkniekis, bet toks malonus :) Tokie nedideli įvertinimai skatina ir toliau darbuotis, pakelia kūrybinį apetitą, skant ;)

Prieš porą savaičių padariau darbelį, kuris man kažkaip nelabai prie dūšios. Nežinau, kas man jame kliūna, bet nesu juo visiškai patenkinta. Tikriausiai todėl ir delsiau kelti jį į viešumą.

Priemonės: Popierius "Coredinations" ir Karola Witczak dizaino Idylla. Įvairių užsigulėjusių juostelių likučiai, kniedės iš "Making memories" iš "Spalvų namų", etiketės nuo drabužių, beje viena būtent iš "Mothercare", kur ir vyko mažosios šopingas :) Rėmelis-čipbordas iš čia, raidės DYMO aparačiuku spausdintos, Basic gray, ir iš "Tiimari" (iš ten ir bradsai a-la sagutės), žodžiai ant nuotraukų padaryti nutrinamų lipdukų pagalba. Krašteliai kirsti Martha Stewart šiuo skylamušiu.

3 komentarai:

Irma rašė...

Sveikinu patekus i Top 5!
O del skrebuko, bendrai gerai ziurisi.....daug ko prideta, bet cia i tema, juk merginom tiek pasirinkimo :)
Tai pasakant, galbut tau paciai kzks "ne taip" kadangi nuotraukos margos rastais, ir visos dekoracijos/apipavidalinimas taip pat labai margas: daug detaliu, spalvu, rastu, ivairiu krastu apkarpymu....kazkiek konkuruoja su nuotraukomis.

Jurgita rašė...

Išties mergaitiškas, pilnas detalių darbelis. Kai kuriais atvejais, labai norisi daug juostelių, kaspinėlių, apkarpymų ... Man gražu. Atėjau į tavo namučius, nes labai norėjosi darbelį pažiūrėti iš arčiau :)

Meadow of the sky rašė...

Šaunuolė, sveikinu:)

Man patiko šitas tavo darbelis, bet nebūčiau pasakiusi kad tikrai tavo stiliaus. Nors gal :) Tiek daug delių ir jos visos puikiai visumoje deri. Žodžiu man tikrai labai patiko ;)