2011 m. lapkričio 12 d., šeštadienis

Ledų fiesta


Tai buvo viena iš tų dienų, kai, rodos, net oras plaukia, virpa, tirpsta nuo karščio. Kai susiruošėm į pirtį, vyras pasakė, kad tik mes galim būti tokie nenormalūs - kaitintis pirty, kai lauke termometro stulpelis šokiruoja rodydamas +40... Normalūs žmonės ežere mirksta :) Vaikams tai buvo didelė atrakcija - bėgioti pusplikiems, įšokti bet kada į vandenį, o išlipus iš jo ir vėl bėgti per laukus. Maniškiai tada dar pirmąkart pamatė, kaip šeimininkė melžia karvę ir buvo labai laimingi, kai ji tuoj pat pasiūlė to pieno paragauti. Jie gėrė jį su toookiu pasitenkinimu :) O kaip gi tokią dieną nepasiūlysi vaikams ledų? Mes ir pasiūlėm... Ir jie taip skaniai juos kirto, kad malonu buvo žiūrėti į juos, taip gražiai susėdusius, lyg paukščiukai tvarkingai viens šalia kito sutūpę. Tas kelias akimirkas tokia ramybė įsivyravo :)

Su šiuo darbeliu dalyvausiu Art Ugolok iššūkyje pagal schemą "Верните мне лето" (Grąžinkite man vasarą).

5 komentarai:

Irma rašė...

pats eskizas man labai patiko...reikes issaugoti i favoritus.
Tavo skrebukas toks spalvingas ir linksmas...tikra vaikyste - laikai kada iki pilnos laimes tebereikejo tik ledu (vaisiniu uz 3 kapeikas :):)

Таня Карпаева rašė...

Beautiful work!
Thank you for participating at ArtUgolok!!!

knopkiniukai rašė...

wau kiek vaiku- ne jau visi visi tavi tavi??? :)
tikrai kad grazinkit vasara :))) linksmas ir spalvotas...
sekmes ir dekui uz sveikinimus ;)

Olga rašė...

Knopkiniuk, mano tik 2, kiti draugų :) Nors gal ir smagu būtų 6 vaikus turėti... na bent jau neliūdna, tai tikrai :D :D :D

dalijablog rašė...

Labai patiko! Toks spalvingas ir linksmas! Tie skaičiai ispjaustyti patiko!