2012 m. sausio 21 d., šeštadienis

Draugystė/Дружба

Skrebukas apie mano sūnų ir draugės dukrytę, kurių draugystę taip miela stebėti. Artėjant Valentino dienai taip ir norisi kažką tokio mielo pagaminti. Nenorėjau, kad jis būtų labai jau vaikiškas, labiau norėjosi romantiško rezultato, todėl ir popierius rinkausi tokius "rimtesnius". Tik kelios detalės primena, kad jis apie vaikus - bradsai-delniukai ir sagutės. Su šiuo darbeliu dalyvauju šiose konkuruose: Art Ugolok ir Podari kusochek schastja.

Страничка о моём сыне и дочурке моей подруги. За их детской дружбой так трогательно наблюдать :  Моей целью была романтическая страничка, не хотелось её делать очень уж детской. Поэтому и бумагу выбрала более "серьёзную". Только несколько деталь напоминает, что она о детях: брадсы-ладошки, пуговицы и шрифт слова дружба. С этой страничкой участвую в заданиях Арт уголка и блога Подари кусочек счастья.

Na ir keletas detalių iš arčiau :)
Štai tiek šiai dienai. Bėgu darytis nuotraukų sekantiems skrebukams, nes planų tiek turiu... Tik tų 24 valandų paroje gal kiek mažoka :)

11 komentarų:

Agneja rašė...

taip taip, tikrai mazoka tu valandu ;)
Skrebukas labai patiko, tokios grazios detales!

Jurgita rašė...

Turiu ir aš tokius popieriukus. Bet pačiupinėjus vis padėdavau ... nu man kažkaip nekėlė įkvėpimo. Tau fantastiškai pavyko suderinti :) o ir detalės ... delniukus įprastai dedam prie naujagymių ... o čia jie labai vietoje ... Man patiko.

GOODерина rašė...

Восхитительная страничка! все так красиво обыграно!

Jurgita EnglishTeacher rašė...

harmoningas skrebukas; labai graziai dera tarpusavy viskas

Irma rašė...

taip viskas cia dera! patiko visos smulkmeneles ir detales....nuostabus skrebukas!

Unknown rašė...

Labai gražu. Daug kam čia tų valandų paroj trūksta... :)

Meadow of the sky rašė...

Tu taip dailaii moki susitvarkyti su daug skirtingu detalių, kad vis tyrinėji ir tyrinėji kiekvieną darbelį vis nuodugniau :)

Evgenia Petzer rašė...

красивая работа! спасибо за участие в блоге Подари Кусочек Счастья!

Painter rašė...

Очень трогательная страничка!
Спасибо за участие в задании АртУголка и удачи в розыгрыше!

Jemma rašė...

Потрясающая страничка! Очень красиво!Спасибо, что вдохновились нашим заданием от АртУголка-))

Karalaitė rašė...

Nuostabus skrebukas :) atrodo, kad abu labai stengėsi sutilpti į rėmelį - taip realistiškai tu jį priderinai prie nuotraukos, lyg jis būtų įvykio dalis, patiko :)