2012 m. spalio 22 d., pirmadienis

Kalėdinių atvirukų serija: trečias atvirukas

Šįkart maratone, kuriame dalyvauju šiame Teritorija talantov bloge, užduotį gavome nelengvą. Na bent jau man ji lengva nepasirodė. Iš pirmo žvilgsnio nyderlandietės Alinos atvirukai nėra sudėtingi, bet... Kai pradėjau daryti, taip paprasta nepasirodė. Ji naudoja daug sluoksnių, naudoja tik popierines ir kartonines detales, na gal dar retkarčiais metalines, bet labai minimaliai. Ši skrebukė labai mėgsta kraftinį popierių, kaip beje, ir aš paskutiniu metu. Tai štai tik čia mūsų skonis sutapo. Visame kitame turėjau taikytis aš prie jos. Nieko nepadarysi - tokios žaidimo taisyklės.

Задание 3-его этапа марафона "Авторский стиль" оказалось нелёгким. Вроде не сложные открыточки у мастерицы  Alinа, но они такие "не мои" что-ли... В одном я солидарна с виновницей этого задания - в любви к крафт бумаге :). Старалась выполнить все требования, вот только с картинкой... не знаю насколько она похожа на раскрашенную... Я взяла уже готовую. Оценивайте:





O dabar grįžkim prie SALDAINIUKO. Tie, kurie skaitė praeitą įrašą ir grožėjosi (arba kritiškai vertino) atvirukais su elniukais, jau žino, kad turiu paruošusi skanėstą popieriaus rinkinuko pavidalu: 

    1. Jis atiteks skaitytojui ar skaitytojai, kuris/kuri pakomentuos praeitą - šimtąjį - įrašą, arba paliks komentarą šiame, jau 101-ajame poste. 
       2. Išskyrus tai, kad reikia palikti pėdsaką po savęs komentuojant šios dienos naujienas, dar reikia tapti ir mano blogo sekėju, jei juo dar nesate. 
     3. Savo bloge įsidėkite aktyvią nuorodą apie tai, kad 100-tojo įrašo proga pas mane lošiamas saldumynas :)


Kai jau būsite atlikę šiuos du veiksmus, nepamirškite užsukti pas mane į svečius LAPKRIČIO 1 DIENĄ ir sužinosite, gal būt jūs ir esate ta laimingoji/ laimingasis, galėsiantis džiaugtis štai šiuo vasariškai spalvingu LEMONADE firmos rinkiniu:







2 komentarai:

ЯОсенняя rašė...

Чудесная работа, спасибо что с блогом территория Талантов

apuokiukas rašė...

Labai patiko vokelio panaudojimas, Super :)