2013 m. spalio 28 d., pirmadienis

Kalėdų senelio pirštinės / Варежки Деда Мороза

Tai jau antrasis (o tiksliau ketvirtas ir penktas :)) atvirukas pagal Sineoka šablonus. Tikriausiai dar atsimenat giles, skirtas mokytojams. Tos trys ąžuolo dukros taip pat padarytos pagal šios talentingos skrebukės šabloną. Na o šiandien pristatau pirštines. Jos vienodos, tik padarytos veidrodinio atspindžio principu. Na o argi galėjo būti kitaip? Juk pirštines sukūriau Kalėdų seneliui :) Ir tai juk pirštinių pora :) Įdomu, ar jam patiktų toks dizainas?

Это уже вторая открытка по чудесным шаблонам от Алёны - Sineoka. Пару недель назад сделала три жёлудя для учителей. А вот сейчас пришла очередь варежкам. Ещё и в линки добавиться успеваю ;)

Šiuos atvirukus padariau kaip pavyzdį PENKTAJAM KALĖDINIŲ ATVIRUKŲ MARATONO ETAPUI :). Užduotį paskelbsiu jau po kelių valandų, bet, galbūt pažvelgusios į atvirukus, atseksite mano minčių eigą ir atspėsite kokia bus ta sekanti užduotis :) Jei turit variantų, rašykit komentaruose. Pažiūrėsim, kuri bus greičiausia ir taikliausia :)

12 komentarų:

Sineoka rašė...

Хорошенькие рукавички у вашего деда мороза)) И я б такие носила)))
Спасибо, что поддерживаете проект Другие Открытки)

Olga rašė...

Алёнушка, а ведь всё благодаря вашему трафарету ;) Если бы не трафарет, Дед Мороз точно бы руки обморозил :) Спасибо за вдохновение :)

kristugne rašė...

reiks daryti kažką susijusį su pirštinėm arba pats atvirukas bus pirštinės formos :)

Agneja rašė...

Uzduotis vadinsis - Aprenk Kaledu seni :D

Olga rašė...

Agnėja, tavo variantas labai prajuokino :D. O gal rimtai, pakoreguoti užduotį... :D

Daiva rašė...

Nors nesijungiau į atvirukų konkursą, tačiau jį stebiu :)Nauja tema, manau, bus - pirštinės ir snaigės :)

Neringa rašė...

O gal netradicinės formos atvirukas?

Audronė rašė...

Aš irgi būčiau už netradicinės formos atviruką :) O šiaip nesvarbu - tik greičiau užduotį duokite!

Agneja rašė...

Assol, auuuu;) nekantraujam uzduoties! ;)

kristugne rašė...

aš ir laukiu,net kompo negaliu išjungt nesužinojusi užduoties :D

Olga rašė...

Jau sulaukėt :)

Unknown rašė...

Assol na nerealiai isjudinai skrebukes, kad su nekantrumu laukiam nauju uzduociu :D azartas ne kitaip uzvalde :D ir zinoma puiki nauda kai tiek graziu atviruku sukuriama :)
Na zinok kai pamaciau sias tavo pirstinaites,, tai sakiau telepatija ne kitaip, nes as kaip tik po atviruko pristatymo gaminau pirstinaines pagal sia schemute, netycia buvau uzmacius kitos rusaites bloge, bet zinoma manosios zymei kuklesnes uz tavo ;)