2010 m. rugpjūčio 16 d., pirmadienis

Mano mylimos mėlynos akytės







Dukrytės akių spalva, skirtingai nuo kitų trijų šeimos narių, mėlyna. Man labai gražu mėlynos akys - tokia klasikinė akių grožio samprata. Bet labiausiai ta spalva džiaugiasi mūsų močiutė, nuo pat pradžių džiūgauja, kad anūkėlė panaši į ją :) Ir žvilgsnis mažosios kartais atrodo toks nevaikiškas - skvarbus ir protingas - ši nuotrauka viena iš tų, kuriose jis būtent toks ir įamžintas. Neveltui dukružėlės vardas reiškia išmintį :)
LO sukurtas specialiai Irmos Peredne paskelbtam konkursui "Random Inspiration Challenge #9: Monochromatic". Kad darbelis nebūtų labai nuobodus savo žaluma, naudojau kaip akcentą ir šiek tiek mėlynos (netgi labiau tamsaus turkio), kad pabrėžčiau akių, auskariukų ir suknelės mėlynumą ir kartu bandžiau sudaryti tokį intriguojantį spalvos ir žodžių žaismą - matote žalią, o skaitote mėlyną. Skrebukas, kaip pasakytų ader: "šiek tiek šebiškas". Kažkaip man labai patinka shabby shic ir vintage stiliai, tai bandau juos įgyvendinti savo skrebukuose, tuose kur nuotraukos charakteris "prisileidžia" jį. Šio darbelio kairė pusė mano rankų neliesta, ji tokia graži jau buvo, tuo tarpu centrinė dalis ir dešinė pusė - tai jau mano kūrinys :))

6 komentarai:

Irma rašė...

:O.....(čia seilė emotiko varva).......
Skrebuko grožis iš koto verčiantis. Tiesiog tobula kad nėra dar ką pridėt.
O dukriuko akių grožis ...nerealu :)

Agneja rašė...

Super skrebukas! Labai patiko darbelio spalvos ir kaip parasei pavadinima, kad visus zodzius sieja kito zodzio raide ;)

...VitDeko... rašė...

begalo grazu.... ziuriu ir ziuriu ir negaliu atsiziuret, taip viskas tobulai dera.. spalvos labai gerai suderintos ir taip miela akei ;) dukryte labai grazi, o zvilgsnis tai nerealiai uzburiantis :)

.......Linaja rašė...

Man irgi labai patiko: spalvų derinys, detalės labai įdomios ....na ir tos vaikučio akytės :)

Gine rašė...

Your work is awesome !!!

elmasigarena rašė...

labai grazus darbeliai...o kur reikia gauti tokio popieriaus ivairaus? Juk nuo to daug kas priklauso, ar ne? Ir as noriu savo leliukams dovaneles padaryti