2012 m. rugsėjo 1 d., šeštadienis

Su Rugsėjo 1-ąja :)

Šiek tiek liūdna, kad baigėsi vasara ir jos gražios saulėtos dienos. Bet po kiekvienos pabaigos ateina nauja pradžia. Prasidėjo auksinis ruduo, ištapysiantis pasakiško grožio spalvomis medžių lapus ir paversiantis peizažą, atsiveriantį mūsų akims nepakartojamu ir spalvingu, tarsi talentingiausio dailininko paveiksluose. Labai gražu rudenį ir miške - vorų išpinti ploniausi voratinkliai ir ant jų pakibę rasos ar lietaus lašeliai žvilga saulėje tarsi brangakmeniai.
Na ir be abejo rudens pradžia asocijuojasi su mokslo metų pradžia. O tai jau nauji rūpesčiai ir džiaugsmai ne tik vaikams, bet ir jų tėveliams :) Nagi, mielosios mamytės, kelintą kartą šiemet einate į pirmą (antrą, trečią, ketvirtą...) klasę? Tikriausiai jaudinatės nė kiek ne mažiau, nei vaikystėje, kai pačios sėdotės į mokyklos suolą ;)
Tad noriu jus visus, ir vaikučius ir tėvelius, pasveikinti su Mokslo metų pradžia ir palinkėti ištvermės, kantrybės ir didžiausios sėkmės besimokant :) 

O čia mano retro stiliaus atvirukas, skirtas vienai labai protingai mergaitei, išgirsiančiai pirmadienį pirmą savo gyvenime mokyklinį skambutį.




Pasinaudojau šia schema ir bandau laimę Mojo monday bloge.



3 komentarai:

Южик rašė...

super!

Wanda Cullen rašė...

What a great way to highlight this vintage photo! Thanks for playing at Mojo Monday!

Loreta rašė...

labai patiko gėlės,
kaip tikros astros!