2013 m. sausio 8 d., antradienis

Varikliukas

Pirmas šių metų skrebukas apie mano sūnelį... ups... dabar jau sūnų. Dabar dešimtmetį, tuomet dar tik vienerių. Jooo... senai tai buvo, greitai metai lekia... Tuomet jis buvo tikrai nepataisomas spirgas, tikras varikliukas, kurį kažkas užvedė, bet pamiršo stabdžius įtaisyti :)))

Darytas pagal scrapping.lt schemą ir pateiktą spalvų paletę. Labai norisi sudalyvauti, tik nežinau, ar su spalvom nepersistengiau :)


Schema:


Detalės iš arčiau:





Участвую в задании блога AGNEW.ru  "Рукописный текст". На страничке я использовала штамп от Prima с рукописным текстом. Также фотографии обрамлены рукописным журналлингом.





6 komentarai:

Lemurka rašė...

Eik sau,aš tavo sūnaus nepažinau :D tikrai, kad koks jau ten 'sūnelis", be 5 minučių paaugliukas.Šaunus darbelis!Smagu,kad dalyvauji konkurse! Su spalvomis viskas gerai, jei ką:)

Remini rašė...

nuostabus mazylis - nors turbut dabar ziurint i ji nelabai tikisi kad toks mazas buvo :)
labai grazi nuotrauka - patiko spalvine gama ir detales :)
sekmes konkurse ;)

Jurgita rašė...

Koks dailus skrebukas. Is tolo atrodo paprastas, bet apziurejus arciau ... ir apsiuta ir oro balionai karpyti ...

Irma rašė...

daug idomiu detaliu...grazus skrebukas, sekmes konkurse!

Ignas rašė...

Labai grazi kompozicija visu detaliu, man labai patiko skrebukas. Ypac tas tas oranzinis oro balioniukas virsuj, kuris pereina is vieno rastuoto poieriaus i kita :)) sekmes konkurse! :)

...VitDeko... rašė...

labai idomus detalemis skrebukas ir visos taip tinkancios, dar labai patiko tekstuko parasymo principas, reiks kada pasinaudoti juo :)