2010 m. spalio 2 d., šeštadienis

Žaidimas "Slaptoji skrebukė"







Šis LO darytas "Slaptosios skrebukės" žaidimui. Rugpjūčio mėnesį dalyvavau skrebukių suvažiavime Alytuje, kuriame buvo susirinkusi nuostabi bendraminčių kompanija. Susitikimo metu gavome užduotį - padaryti skrebuką viena apie kitą. Per susitikimą beveik su visom matėmės pirmą kartą ir savo būsimo darbelio herojės taip pat nepažinojau. Sudėtinga skrebinti nepažįstamo žmogaus nuotrauką, bet po ilgų apmąstymų, atėjo keletas idėjų į galvą ir štai kas gavosi.

Pavadinimas atspindi dabartinę herojės būseną - į jos šeimą beldžiasi trečias narys. Kol buvo dviese, jiedu su vyru daug keliavo (ši nuotrauka taip pat iš kelionės po Islandiją). Skrebuką bandžiau padaryti skandinavišku stiliumi ir panaudojau simbolius, kurie reiškia pasiruošimą sėslesniam gyvenimo etapui: paukščiukas susisukęs lizdelį, drugeliai - tai lūkesčiai ir svajonės, raktas simbolizuoja perėjimą į kitą gyvenimo tarpsnį, tuo pačiu pririštas prie susukto popieriaus jis yra užuomina į tai, kad reikia žvigtelti, kas ten yra. O popieriuje parašiau trumpą laiškutį adresatei. Plunksna, gulinti ant laiškelio, tai senovinio rašiklio-plunksnos simbolis.

LO jau pasiekė savo šeimininkę ir labai tikiuosi, kad jai patiko.



P.S. vidurinioji nuotrauka geriausiai atspindi tikrąsias spalvas.

3 komentarai:

dalijablog rašė...

zavus/siltas darbelis, patinka spalvos ir detales! Tikiuosi mergina suzaveta liko ;)

Irma rašė...

*Super darbelis, tik iš nuotraukos sunku ižiūrėti kuri ten herojė ;)
*Pati esu dažna lizdų gamintoja skrebukams, tad man labai patiko ši detalė ;)
*'D' raidė pavadinime tikrai labai gudriai sugalvota, bet aš dar tą raidę būčiau pasiuvinėjus tokiais pat baltais/ off-white siūlais, kad gautų truputėlį daugiau reljefo...kad nebūtų jokių abejonių kad ten 'D' raidė o ne tik kringelis. Aišku kas moka lietuvių k. kad paskaitę susigaudo, bet pasiuvinėjant dar labiau išryškintų kringelį kaip raidę ;)
*Merginai tikriausiai l.l. patiko...darbelis įsūdingas.

Dianos laisvalaikis rašė...

Labai gražus darbelis, o tiek simbolių ir paslapčių, tikiuosi ir man kada nors pavyks panašiai :))))